Valaistussuunnittelija kartoittaa tilakohtaisesti valaistuksen tarpeet, laatii ratkaisuehdotukset sekä tarjoaa oikeanlaiset valaisimet ja suunnittelee niiden sijoittelun toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hänen tehtävänsä on löytää kokonaistaloudellisesti toimivin ratkaisu tilaan.

Valogallerian valaistussuunnittelu muodostuu muun muassa teknisestä osaamisesta ja ratkaisukeskeisyydestä. Teknisiä rajoitteita tulee usein vastaan kohteissa ja projekteissa, joten niiden kanssa on osattava työskennellä. Mitä myöhemmälle valaistussuunnittelua lykätään, sitä kapeampi valikoima vaihtoehtoja jää. Kannustamme siksi aloittamaan valaistussuunnittelun riittävän ajoissa, mutta otamme myös mielellämme mahdolliset rajoitteet vastaan haasteina, jotka haluamme ammattitaitomme avulla ratkaista.

Valaistussuunnittelun tukena meillä on laaja tuotevalikoima huippuluokan valaisimia, joiden avulla voimme esimerkiksi luoda erilaisia tunnelmatasoja tai korostaa tilan arkkitehtuuria tai haluttua viestiä. Pystymme myös toteuttamaan kerroksellisia valaistusratkaisuja sekä varmistamaan eri valojen tai tilojen yhteensopivuuden keskenään. Pyrimme aina toteuttamaan asiakkaidemme visiot valaistuksellisissa ratkaisuissamme.

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta valaistussuunnittelun eri vaiheet ovat entistä sujuvampia. esimerkiksi sähköasentajan tai sisustussuunnittelijan avulla. Piirto-ohjelma puolestaan helpottaa tarvittaessa tilan valojakauman hahmottamista. Tarjoamme myös räätälöintimahdollisuutta tehtailla sekä omassa myymälässä, mikä mahdollistaa entistä yksilöidymmät valaistusratkaisut kaikille asiakkaillemme. Tarjoamme aina hyvän takuun tuotteille.

Ota ensimmäinen askel kohti onnistuneita valaistusratkaisuja ja laita meille viestiä! Räätälöidään yhdessä tarpeisiisi vastaava kokonaisuus.